20 oktober 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Zombie Strippers

Een hommage aan de klassieke zombie slashers uit de jaren '70 en '80 met een heerlijke Jenna Jameson

Het is de nabije toekomst en George W. Bush is voor de vierde keer op rij verkozen tot president van Amerika met dit keer Arnold Schwarzenegger als Vice president. Amerika is in oorlog met verscheidene andere landen en vanwege het almaar groter aantal soldaten dat sneuvelt is er een geheim programma opgezet dat dode supersoldaten moet creëren. Natuurlijk gaat er iets mis en het kleine stadje Sartre ziet haar nachtclub geïnfecteerd worden waardoor de beste stripper (Jenna Jameson) een super stripper zombie wordt met een honger naar menselijk vlees. Terwijl de andere strippers zich afvragen of ze zich zouden moeten laten bekeren ziet clubeigenaar Ian al het geld dat de zombies opbrengen en besluit dan maar om niemand te informeren en de slachtoffers van de zombies op te sluiten…

Zombie Strippers is een hommage aan de klassieke zombie slashers van de jaren ’70 en ’80 inclusief het slechte acteerwerk, de idiote plot twists, gruwelijk geweld en tonnen aan sex. Net zoals je het graag hebt!

Jay Lee heeft een schitterend stukje werk afgeleverd hier door de fans exact te geven wat ze willen en dat pornoster Jenna Jameson een van de hoofdrolspeelsters is verhoogt enkel het gevoel van “camp”. Als je op zoek bent naar een moderne klassieker in dit genre dan is Zombie Strippers zonder twijfel wat je wil!