2 augustus 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Utopia – Seizoen 1

De thriller Utopia volgt een groep jonge fans die samenkomt wanneer ze ontdekken dat de samenzwering in een mysterieuze strip, Utopia, echt is.

De thriller Utopia volgt een groep jonge fans die samenkomt wanneer ze ontdekken dat de samenzwering in een mysterieuze strip, Utopia, echt is. De strip voorspelt de ondergang van de mensheid en de wereld zoals we die kennen. Deze groep underdogs begint aan een gestoord, gevaarlijk avontuur. Wat ze ontdekken, moeten ze gebruiken om zichzelf, elkaar en uiteindelijk de mensheid te redden.

Onze opinie:
net een tikkeltje minder vreemd dan de originele Britse serie maar nog minstens even genietbaar voor mensen die open staan voor “iets anders”. In tijden van Covid-19 echter niet aan te bevelen voor mensen die last hebben van paranoia en overal complottheorieën zien want dan zouden wel eens kunnen beginnen denken dat Utopia effectief “echt” is.

Utopia  Action, Drama, Mystery | TV Series (2020– ) 5.6
Writer: Gillian FlynnStars: John Cusack, Ashleigh LaThrop, Dan ByrdSummary: A group of young adults, who meet online, get a hold of a cult underground graphic novel, which not only pins them as a target of a shadowy deep state organization, but also burdens them with the dangerous task of saving the world.

Photos


See all photos >>