22 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Time Lapse

Drie jongen huisgenoten ontdekken na het overlijden van hun buurman dat hij een wetenschapper is. In zijn appartement vinden zij een gigantische machine met een camera die foto's kan nemen met 24 uur vooruit. De machine wordt ingeschakeld en de camera wordt gericht op het appartement van de jongens.

Drie jongen huisgenoten ontdekken na het overlijden van hun buurman dat hij een wetenschapper is. In zijn appartement vinden zij een gigantische machine met een camera die foto’s kan nemen met 24 uur vooruit. De machine wordt ingeschakeld en de camera wordt gericht op het appartement van de jongens.

Onze opinie:
Een absolute B-film die al in de eerste minuten amateuristisch overkomt. Dat de hoofdrol gespeeld wordt door Danielle Panabaker, die we in de TV-series Flash en Arrow kennen als Killer Frost (ook daar een van de absoluut mindere personages – en het acteerwerk is daar al niet echt hoogstaand te noemen) zegt eigenlijk al veel.

Time Lapse (2014) Horror, Sci-Fi, Thriller | 104min | 15 May 2015 (USA) 6.5
Director: Bradley KingWriter: Bradley King, Bp CooperStars: Danielle Panabaker, Matt O'Leary, George FinnSummary: Three friends discover a time machine which takes pictures of the future. They begin to use it to win race bets and everything goes fine till one gets greedier than another. They begin to lose faith in each other giving a sense of backstabbing as uglier truths unfold in the photos and the situation soon gets out of control. Written by Keith Francis

Photos


See all photos >>