24 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

The Tick – Seizoen 1 – 2

In een wereld waar al tientallen jaren superhelden wonen, merkt een accountant zonder krachten dat een dood gewaande superschurk de stad beheerst.

In een wereld waar al tientallen jaren superhelden wonen, merkt een accountant zonder krachten dat een dood gewaande superschurk de stad beheerst. In zijn strijd dit complot te ontrafelen, werkt hij samen met een vreemde, blauwe superheld. Samen gaan ze een avontuur aan vol gestoorde aartsvijanden, bloedige wrekers, gestoorde wetenschap en bovennatuurlijke, bizarre gebeurtenissen.

Onze opinie:
Een nerd en een oerdomme superheld samen? Het klinkt wel een beetje als een nerd en een blonde stoot. Inderdaad, The Tick heeft wel wat van een superheldversie van The Big Bang Theory. De eerste seizoenen toch. Grappig, luchtig, en spijtig dat het maar 2 seizoenen zijn!

The Tick  Action, Adventure, Comedy | 1740min | TV Series (2016–2019) 7.4
Writer: Ben EdlundStars: Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie CurrySummary: In a world where superheroes have been real for decades, an accountant with no superpowers comes to realize his city is owned by a super villain. As he struggles to uncover this conspiracy, he falls in league with a strange blue superhero.

Photos


See all photos >>