24 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

The Predator

In deze heruitvinding van Shane Black, is de Predator dodelijker dan ooit te voren, maar éen team kan het einde van het menselijke ras voorkomen.

In deze heruitvinding van Shane Black, is de Predator dodelijker dan ooit te voren, maar éen team kan het einde van het menselijke ras voorkomen.

Onze opinie:
Shane Black, die in de originele Predator film met Arnold Schwarzenegger nog meedeed als acteur, had blijkbaar nostalgische gevoelens naar die tijd en dacht dat het misschien een goed idee zou zijn om het personage nog eens van onder het stof te halen nadat het compleet de nek omgewrongen was na meerdere middelmatige sequels alsook de Alien(s) vs Predator films waarbij men toch wel twee franchises de dieperik in zond. Helaas, driewerf helaas, de man achter Iron Man 3 is erin geslaagd om een zowaar nog slechtere Predator film te maken dan voornoemde titels. Het verhaal slaat nergens op, het acteerwerk is abominabel, de special effects zijn allesbehalve om van achterover te vallen, en dan probeert men nog wat grappen in de mix te draaien die compleet niet grappig zijn. Dat deze nog tot in de bioscoop is geraakt verbaast ons ten zeerste.

The Predator (2018) Action, Adventure, Sci-Fi | 107min | 14 September 2018 (USA) 5.3
Director: Shane BlackWriter: Fred Dekker, Shane BlackStars: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob TremblaySummary: From the outer reaches of space to the small-town streets of suburbia, the hunt comes home. Now, the universe's most lethal hunters are stronger, smarter and deadlier than ever before, having genetically upgraded themselves with DNA from other species. When a young boy accidentally triggers their return to Earth, only a ragtag crew of ex-soldiers and a disgruntled science teacher can prevent the end of the human race. Written by Twentieth Century Fox

Photos


See all photos >>