19 oktober 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

The 4400 – Seizoen 2

Dit Sci-Fi-drama toont de ervaringen van 4400 mannen en vrouwen die zijn ontvoerd door buitenaardse wezens en die hun verwoeste levens weer zinvol moeten maken

Dit Sci-Fi-drama toont de ervaringen van 4400 mannen en vrouwen die zijn ontvoerd door buitenaardse wezens en die hun verwoeste levens weer zinvol moeten maken

Onze opinie:
Tom was op het einde van seizoen 1 op inactief gezet, maar aangezien hij een van de weinig experten op gebied van de 4400 is en zijn vervangers tot op heden vooral uitblinken in idiotie kan Diana haar bazen toch overtuigen om hem terug in actieve dienst te nemen.

De band tussen Diana en haar 4400 adoptiedochter Maia en omdat iedereen ervan overtuigd is dat Maia haar vooruitziende krachten kwijt is worden ze ook met rust gelaten. Totdat Diana’s zuster April langskomt en blijkt dat Maia ze gewoon verborgen hield om maar als normaal behandeld te worden.

Shawn wordt ondertussen belangrijker voor Jordan Collier die in Shawn’s helende krachten het middel ziet om een cultus op te starten rond de 4400. Dat Collier last heeft van vreemde aanvallen die veroorzaakt zijn na aanraking van Lilly en Richard’s baby is gelukkig geen al te groot probleem hiervoor dankzij Shawn’s aanwezigheid.

Collier’s laatste aanvaring met de baby heeft hem echter meer dan ooit laten inzien dat deze belangrijk is voor de toekomst van de 4400 en dus laat hij de speurtocht naar Lilly en Richard nog heviger worden.

Dit en meer interessante verhalen in het tweede seizoen van The 4400. Voor diegenen die seizoen 1 niet gezien hebben: niet getreurd, het begin van het tweede seizoen zorgt ervoor dat je snel mee bent.