25 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Sneaky Pete – Seizoen 1 – 3

Een oplichter (Giovanni Ribisi) is op de vlucht voor een meedogenloze misdadiger (Bryan Cranston) en vlucht voor zijn verleden door de identiteit van zijn celgenoot, Pete, aan te nemen.

Een oplichter (Giovanni Ribisi) is op de vlucht voor een meedogenloze misdadiger (Bryan Cranston) en vlucht voor zijn verleden door de identiteit van zijn celgenoot, Pete, aan te nemen. Hij wordt ‘herenigd’ met Pete’s vervreemde familie, een kleurrijk, verstoord groepje dat hem dreigt mee te slepen in een wereld die net zo gevaarlijk is als die waaraan hij probeert te ontsnappen.

Onze opinie:
Giovanni Ribisi speelt de pannen van het dak als de oplichter Marius Josipovic die de identiteit van zijn voormalige celmaat aanneemt om uit de handen te blijven van enkele zeer gevaarlijke personen, alsook hier en daar nog wat extra geld uit mensen hun zakken te kloppen. Niet te versmaden!

Sneaky Pete  Crime, Drama | 60min | TV Series (2015–2019) 8.1
Writer: Bryan Cranston, David ShoreStars: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRaeSummary: A con man on the run from a vicious gangster takes cover by assuming the identity of his prison cellmate, Pete, reuniting with his estranged family, that threatens to drag him into a world just as dangerous as the one he's escaping.

Photos


See all photos >>