24 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Jean-Claude Van Johnson – Seizoen 1

Wat als ik je vertelde dat Jean-Claude Van Damme - ja, DIE Jean Claude Van Damme, eigenlijk een geheim agent was? Dat zijn hele filmcarrière een façade was voor zijn missie? Zou je me geloven? Nee? Dan heb je het mis, want daar gaat dit programma over.

Wat als ik je vertelde dat Jean-Claude Van Damme – ja, DIE Jean Claude Van Damme, eigenlijk een geheim agent was? Dat zijn hele filmcarrière een façade was voor zijn missie? Zou je me geloven? Nee? Dan heb je het mis, want daar gaat dit programma over.

Onze opinie:
Klinkt de plot misschien dom? Wel, dat is hij ook maar dat is opzettelijk. Deze serie is zo dom dat het constant grappig is om te volgen en aangezien je niets serieus moet nemen is er ook niets serieus te nemen. Domheid alom, en het werkt!

Jean-Claude Van Johnson  Action, Comedy, Drama | 1800min | TV Series (2016–2017) 7.6
Writer: Dave CallahamStars: Kat Foster, Moises Arias, Bar PalySummary: Stars global martial arts & actor Jean-Claude Van Damme playing "Jean-Claude Van Damme", a global martial arts & film sensation, also operating under the simple alias of "Johnson" as the world's best undercover private contractor. Retired for years, a chance encounter with a lost love brings him back to the game. This time, he'll be deadlier than ever. Probably.

Photos


See all photos >>