22 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

I Love Dick – Seizoen 1

Ik hou van Dick is gebaseerd op de gevierde feministische roman. Het speelt in de academische gemeenschap van Marfa in Texas en gaat over een getrouwd stel met problemen, Chris en Sylvere, en hun obsessie met professor Dick.

Ik hou van Dick is gebaseerd op de gevierde feministische roman. Het speelt in de academische gemeenschap van Marfa in Texas en gaat over een getrouwd stel met problemen, Chris en Sylvere, en hun obsessie met professor Dick. Het verhaal kent diverse gezichtspunten in een Rashomon-stijl, en volgt huwelijksperikelen, een sluimerende kunstenares en de vergodelijking van een weerbarstige messias.

I Love Dick  Comedy | 1920min | TV Series (2016–2017) 6.2
Writer: Sarah Gubbins, Joey SolowayStars: Kevin Bacon, Kathryn Hahn, Griffin DunneSummary: Adapted from the lauded feminist novel, I LOVE DICK is set in a colorful academic community in Marfa, Texas. It tells the story of a struggling married couple, Chris and Sylvere, and their obsession with a charismatic professor named Dick. Told in Rashomon-style shifts of POV, I LOVE DICK charts the unraveling of a marriage, the awakening of an artist and the deification of a reluctant messiah.

Photos


See all photos >>