22 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Good Omens

Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen.

Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen. Maar ze zijn de antichrist kwijt, een 11-jarige jongen die geen weet heeft van zijn rol. Hierdoor moeten ze op avontuur om hem te vinden en de wereld te redden voor het te laat is.

Onze opinie:
Een miniserie gevuld met een topcast over een engel en een duivel die samen het einde van de wereld proberen te stoppen en als dusdanig elkaars achterban moeten bestrijden omdat die klaar staan voor een robbertje vechten met “de andere kant” ten koste van de mensheid. Klinkt nogal geschift en dat is het ook, maar leuk geschift! Aanrader!

Good Omens  Comedy, Fantasy | 60min | TV Mini-Series (2019) 8.1
Writer: Neil Gaiman, Terry PratchettStars: David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormandSummary: A tale of the bungling of Armageddon features an angel, a demon, an eleven-year-old Antichrist, and a doom-saying witch.

Photos


See all photos >>