Castle – Seizoen 3

Wederom een excellent seizoen dat je doet verlangen naar meer!

62 Pageviews

Op het einde van het tweede seizoen van Castle vertrok onze favoriete misdaadschrijver naar de Hamptons om wat tijd te spenderen aan de promotie van zijn nieuwe boek met Nikki Heat. In dit derde seizoen keert Castle terug naar het politiedepartement waar Beckett werkt en neemt zijn gebruikelijke taak op van haar volgen en misdaden oplossen. Deze keer zien we onder andere een dode helderziende die haar eigen moord voorspelde in een brief, een begrafenis met twee lichamen in de kist, een notoire seriemoordenaar die terugkeert naar New York, en een oude vriend van Castle die hoofdverdachte wordt van de moord op zijn vrouw voorbij komen.

Het derde seizoen van Castle slaagt er nog steeds in om de hoge standaard van de vorige jaargangen aan te houden. De sprankelende relatie tussen Castle en Beckett blijft het leukste om naar te kijken, en zeker met de terugkeer van Castel’s ex-vrouw en Beckett die een affaire heeft met een dokter. Daarnaast krijgen we een episode waar de moord op Beckett’s moeder weer naar voren komt, een schrijver die Castle volgt terwijl die op zijn beurt Beckett blijft volgen, en de hoofdactrice voor de aankomende Nikki Heat film eveneens Beckett begint te volgen. Allemaal leuk spul voor wederom een schitterend seizoen van een serie die episode na episode een glimlach op je gezicht kan toveren.

Castle blijft een originele detectiveserie die draait op de interactie tussen Stana Katic en Nathan Fillion maar nog steeds erin slaagt om de zaken fris te doen aanvoelen en dat telkens weer. Wederom een excellent seizoen dat je doet verlangen naar meer!