21 juni 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

The Haunting of Bly Manor – Seizoen 1

"Dood" betekent niet "weg". Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van "The Haunting of Hill House"

“Dood” betekent niet “weg”. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van “The Haunting of Hill House”

Onze opinie:
Deze “sequel” op The Haunting of Hill House houdt hetzelfde trage tempo aan alsook het constant heen en weer springen doorheen de tijd, maar is duidelijk wel wat minder “griezelig” dan zijn voorganger. Ja, er komen spoken voorbij, en ja er worden mensen gedood, maar al bij al moeten we zeggen dat de eindconclusie van de serie correct is: het is eerder een liefdesverhaal dan een “ghost story”. Zeker de moeite om te bekijken, maar om een groter publiek aan te trekken is er duidelijk wat minder griezel aanwezig en dat moeten de horrorliefhebbers goed beseffen als ze aan The Haunting of Bly Manor beginnen

The Haunting of Bly Manor  Drama, Horror, Mystery | TV Series (2020– ) 9.7
Writer: Mike FlanaganStars: Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Bea Smith, Henry ThomasSummary: A young governess is hired by a man to look after his niece and nephew at their family country house after they fall into his care. Soon after arriving at the Bly estate, she begins to experience strange occurrences and a grim history starts to unravel.

Photos


See all photos >>