Stranger Things – Seizoen 3

Stranger Things – Seizoen 3

Nadat een jongetje is verdwenen wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje

Onze opinie:
Het is zomer, het weer is zonnig en warm, en iedereen maakt zich op voor het grote feest dat op 4 juli zal plaatsvinden! Geen vuiltje aan de wand zou je denken, maar dan blijkt dat de Russen aan het experimenteren zijn waardoor de Mind Flayer vrij komt en bezig neemt van stoere bink Billy waardoor de hele wereld in gevaar begint te komen. Het is wederom aan El(even) en haar vriendjes om voor de redding te zorgen!

Dit derde seizoen van Stranger Things combineert weer die “Goonies”-atmosfeer met spanning en sensatie maar deze keer wordt het allemaal net een tikkeltje grimmiger door wat vleugjes Terminator en Alien die in de mix gestoken worden. Het resultaat is zowaar het beste Stranger Things-seizoen dat we reeds gehad hebben, en dat terwijl de vorige twee al super waren. Top! Nu rest enkel nog de vraag: is er nog ruimte in het verhaal voor een vierde seizoen?

Stranger Things  Drama, Fantasy, Horror | 51min | TV Series (2016– ) 8.8
Writers: Matt Duffer, Ross DufferStars: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona RyderSummary: In a small town where everyone knows everyone, a peculiar incident starts a chain of events that leads to the disappearance of a child, which begins to tear at the fabric of an otherwise peaceful community. Dark government agencies and seemingly malevolent supernatural forces converge on the town, while a few of the locals begin to understand that there's more going on than meets the eye. Written by Charles J.

Photos


See all photos >>