Sony releases maart/april

Geschreven door:

box-captainphillipsblu

Sony heeft ook hun lijstje met aankomende titels doorgestuurd en dit zelfs voor zowel maart als april. Begin echter niet te juichen want er is een reden dat we een overzicht voor twee maanden krijgen in plaats van één: er worden slechts 3 nieuwe titels op de markt gebracht:

INSIDIOUS: CHAPTER 2
RELEASE OP DVD EN BLU-RAY OP 5 MAART 2014

Het welbekende horror team regisseur James Wan en scenarist Leigh Whannel komen in INSIDIOUS: Chapter 2 opnieuw samen met de originele cast Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey en Ty Simpkins. Deze angstaanjagende sequel van de bekende horrorfilm volgt de behekste familie Lambert in de onthulling van het mysterieuze kindertijd geheim dat hen verbindt met de spirituele wereld.

CAPTAIN PHILLIPS
RELEASE OP DVD EN BLU-RAY OP 21 MAART 2014

In Captain Phillips brengt regisseur Paul Greengrass het waargebeurde verhaal van de kaping van het Amerikaanse container schip Maersk Alabama door Somalische piraten naar het grote scherm.
Door de lens van Greengrass ontluiken zich simultaan een spannende thriller en een portret van de huidige effecten van de globalisatie.
De film speelt zich af voor de kust van Somalië en focust op de relatie tussen de kapitien Richard Phillips (Oscar winnaar Tom Hanks) en zijn Somalische tegenhanger, Muse (Barkhad Abdi) die beide de menselijke tol zullen betalen voor economische krachten die ze niet controleren.
De film is gebaseerd op een boek, A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and dangerous Days at Sea, by Richard Phillips with Stephan Talty.

BATTLE OF THE YEAR
RELEASE OP DVD EN BLU-RAY OP 9 APRIL 2014

Zet jezelf schrap voor een danswedstrijd tussen de beste B-Boy teams ter wereld. De Battle of the Year competitie is een gevecht van waanzinnige moves, zinderende dansroutines en een explosieve uiting van talent en fantasie. Het Amerikaanse team, een groep underdogs, moet het opnemen tegen de elite van de wereld, om met de hulp van hun coaches Blake (Josh Holloway) en Franklyn (Josh Peck) weer tot de absolute wereldtop te behoren. Met een dreunende beat en een opzwepende soundtrack brengt het Dream Team iedereen in vervoering tijdens een epische dance-off.

Om het karige aanbod wat te vergroten worden er ook nog een hoop re-releases en minder gekende titels uitgebracht:

THE HUNGOVER GAMES – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 5 MAART
ICE SOLDIERS – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 5 MAART
BAD COUNTRY – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 12 MAART
BAD MILO! – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 12 MAART
BLESS ME, ULTIMA – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 12 MAART
HOME RUN – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 12 MAART
THE SWAN PRINCESS: A ROYAL FAMILY TALE – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 12 MAART
SPIDER-MAN (2002), SPIDER-MAN 2 (2004), SPIDER-MAN 3 (2007) SET – VERKRIJGBAAR OP DVD VANAF 2 APRIL
AUSTENLAND – VERKRIJGBAAR OP DVD EN BLU-RAY VANAF 9 APRIL