Scooby-Doo

Scooby-Doo begint met wat strubbelingen waardoor de leden van Mystery Inc besluiten om uit elkaar te gaan en elk hun eigen weg te volgen. 2 jaar later komen ze allemaal weer samen op Spooky Island waar ze geïnviteerd zijn om een nieuw mysterie op te lossen.

Geloof het of niet maar dat is zowat het gehele verhaal achter deze Scooby-Doo film. Oh, wacht, om de zaken wat interessanter te maken worden Velma, Shaggy, Fred en Daphne allemaal verliefd op Spooky Island! Gelukkig niet op elkaar…

Scooby Doo is zeer gekend over de hele wereld vanwege de cartoons en de filmmakers moeten gedacht hebben dat een volwaardige film met CGI en echte acteurs hem eveneens een groot succes zouden maken op het grote scherm. Spijtig genoeg heeft het film amper enige deftige humor, plot of zelfs maar een geloofwaardig Scooby-Doo universum! De enige punten die we positief kunnen noemen over deze Scooby-Doo is de sublieme casting van Matthew Lillard (Scream) als Shaggy en de CGI-implementatie van Scooby-Doo zelf. Voor de rest kunnen we enkel maar zeggen dat je deze best kan vermijden tenzij je kinderen je dwingen om hem te bekijken.