Releases Entertainment One Maart

Geschreven door:

box-fifthestateblu

Het is die tijd van de maand weer waarbij we overstelpt worden met release lijstjes en bij Entertainment One (aka eOne) hebben ze in maart net zoals Universal & Paramount niet zozeer véél releases, maar wel een brede waaier waarin voor iedereen wel wat te vinden is.

The Butler
5 maart 2014

In The Butler kruipen Oscar® winnaar Forest Whitaker en Oscar® nominee Oprah Winfrey in de huid van butler Cecil Gaines en zijn vrouw Gloria. We volgen het leven van de butler die gedurende drie decennia zeven Amerikaanse presidenten diende, waaronder Richard Nixon, John F. Kennedy en Ronald Reagan. De film, die zich afspeelt tijdens de opkomst van de civil rights movement, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Eugene Allen, die vanaf 1952 daadwerkelijk butler was van zeven Amerikaanse presidenten en deze bijstond tijdens beslissende momenten in de geschiedenis.

Regie: Lee Daniels
Cast: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Jane Fonda
Speelduur: 132 minuten

Last Vegas
19 maart 2014

In Last Vegas besluiten vier vrienden van in de zestig om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer vrijgezel (Douglas) besluit om toch te gaan trouwen. In Vegas ontdekken ze hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan.

Regie: Jon Turteltaub
Cast: Morgan Freeman, Michael Douglas, Kevin Kline, Robert De Niro
Speelduur: 106 minuten

The Fifth Estate
19 maart 2014

In ‘The Fifth Estate’ volgen we Daniel Domscheit-Berg, een vroege aanhanger en collega van Julian Assange. De film bekijkt de eerste jaren van de website WikiLeaks, die leidden tot het publiceren van een aantal controversiële informatielekken. Het plotse succes van de website bracht zijn makers onmiddellijke bekendheid en transformeerde de informatiestroom van media.

Regie: Bill Condon
Cast: Benedict Cumberbatch, Carice van Houten, Daniel Bruhl
Speelduur: 129 minuten

Pororo deel 3 en 4
5 maart 2014

Ergens ver hier vandaan, ligt een klein eilandje overdekt met sneeuw en ijs. Op dit witte eilandje bevindt zich een dorpje dat bewoond wordt door Pororo, een nieuwsgierige en ondeugende kleine pinguïn, met zijn vrienden. Samen met de goedhartige ijsbeer Poby, de rode vos Eddy en het verlegen bevertje Loopy, maakt Pororo allerlei avonturen mee.

Speelduur: 78 minuten