Releases Entertainment One Juni

Geschreven door:

box-orangeisnewblacks1blu

Ook bij Entertainment One is het rustig in juni met slechts 3 titels die uitgebracht worden:

That Awkward Moment
18 juni 2014

Als Mikey (Michael B. Jordan) van zijn vrouw te horen krijgt dat ze van hem wil gaan scheiden besluiten hij en zijn vrienden (Zac Efron en Miles Teller) samen single te blijven en zoveel mogelijk one night stands te scoren. Maar als de jongens alle drie vrouwen tegenkomen die ze erg leuk vinden, wordt het steeds lastiger om zich aan hun belofte te houden. Ze proberen hun gevoelens geheim te houden voor elkaar, terwijl de grenzen tussen seks, daten en een relatie langzaam beginnen te vervagen… Is hun vriendschap bestand tegen zoveel leugens? En is het wel mogelijk om een goede relatie te krijgen als je hier niet vol voor durft te gaan? That Awkward Moment is een hilarische komedie over daten in het tijdperk van Facebook en one night stands.

Regie: Tom Gormican
Cast: Zac Efron , Miles Teller , Michael B. Jordan , Imogen Poots
Speelduur: 95 minuten

Orange is the New Black
18 juni 2014

Piper Chapman (Taylor Schilling) is een jonge vrouw wiens leven ingrijpend verandert wanneer ze de gevangenis in moet voor een misdaad die ze 10 jaar eerder samen met haar toenmalige vriendin is begaan. Inmiddels heeft ze haar wilde biseksuele leven ver achter zich gelaten en is ze verloofd met Larry (Jason Biggs), een fatsoenlijke man die haar een stabiel leven biedt. Piper zal 15 maanden moeten uitzitten in een vrouwengevangenis, die wordt bevolkt door uiteenlopende types als Russische gevangenen, een activistische non en een omgebouwde brandweerman. Al snel leert ze de regels van het gevangenisleven, maar wanneer ze een oude bekende tegenkomt kruipt de oude, roekeloze Piper weer langzaam naar boven…

Regie: Jenji Kohan
Cast: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning, Emma Myles, Jessica Pimentel, Jason Biggs
Speelduur: 671 minuten

The Legend of Hercules
25 juni 2014

In de spectaculaire actiefilm The Legend of Hercules 3D, die zich 1200 voor Christus in het oude Griekenland afspeelt, speelt Kellan Lutz (Twilight) de moedige Hercules. Hercules, die verliefd is op de mooie prinses Hebe (Gaia Weiss), komt in de problemen wanneer hij zijn ongenoegen uit over haar huwelijk. Hij wordt verbannen naar Egypte en vecht als slaaf voor zijn vrijheid. Zal hij op tijd terugkeren om prinses Hebe terug te winnen?

Regie: Renny Harlin
Cast: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins
Speelduur: 99 minuten