Releases Entertainment One februari

Geschreven door:

box-paranoiablu

Ook Entertainment One heeft hun lijstje met releases voor de aankomende maand doorgestuurd en bij hen vinden we een beetje van alles wat.

The Mortal Instruments: City Of Bones
19 februari 2014

Clary (Lily Collins) is een doodgewoon meisje uit New York, totdat haar moeder Jocelyn (Lena Headey) plotseling verdwijnt. Ze komt tot de schokkende ontdekking dat Jocelyn een prominente demonenjager is. Al snel blijkt dat ook Clary speciale krachten heeft. Samen met de sexy Jace (Jamie Campbell Bower) en Simon (Robert Sheehan) beweegt ze hemel en aarde om haar moeder terug te halen uit een mysterieuze schaduwwereld.

Regie: Harald Zwart
Cast: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Aidan Turner
Speelduur: 130 minuten

Metallica Through the Never
12 februari 2014

Metallica: Through the Never is een nog nooit eerder vertoond 3D-spektakel met de muziek van één van de grootse bands aller tijden. Roadie (Dane DeHaan) wordt op pad gestuurd voor een belangrijke opdracht. Zijn reis verandert al snel in een apocalyptisch avontuur waarin alles wat hij meemaakt van invloed is op de concerttempel waar Metallica speelt. Through the Never staat bol van de legendarische hits van één van de meest iconische bands ooit. Word weggeblazen door explosieve effecten in eye-popping 3D.

Regie: Nimrod Atlan
Cast: Metallica, Dane DeHaan
Speelduur: 92 minuten

Da Vinci’s Demons
19 februari 2014

De spectaculaire TV-serie Da Vinci’s Demons van creator David S. Goyer (The Dark Knight, Man of Steel en Batman Begins) volgt het verhaal van één van ‘s werelds grootste genieën tijdens zijn turbulente jonge jaren. De jonge Leonardo Da Vinci ontpopt zich tot kunstenaar, uitvinder, minnaar en idealist die niet alleen de toekomst ziet, maar ook creëert. Met deze buitengewone talenten en intelligentie ontpopt hij zich tot een held, maar tegelijkertijd moet hij ook leren leven met de beperkingen van zijn eigen realiteit en omgeving…

Regie: David S. Goyer (The Dark Knight, Man of Steel en Batman Begins)
Cast: Tom Riley, Laura Haddock, Elliot Cowan
Speelduur: 50 minuten

Paranoia
26 februari 2014

In de spannende film Paranoia speelt Liam Hemsworth de slimme jongen Adam Cassidy, hij is handig met technologie en er staat hem een succesvolle carrière te wachten. Na een onverwachte mislukte sollicitatie krijgt hij toch een baan aangeboden door Nicholas Wyatt (Gary Oldman). Hij krijgt een luxe kantoor, appartement en een snelle auto. Maar voor niets gaat de zon op. Hij wordt namelijk betaald door het bedrijf om als spion te infiltreren bij de concurrent Jock Goddard (Harrison Ford). Voor hij het door heeft raakt hij betrokken bij een vies kat-en-muisspel en vreest hij voor zijn leven én voor dat van zijn bloedmooie date Emma Jenings (Amber Heard).

Regie: Robert Luketic
Cast: Gary Oldman, Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth
Speelduur: 105 minuten

As I Lay Dying
12 februari 2014

As I Lay Dying is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1930 van William Faulkner en vertelt het verhaal van de familie Bundren die na de dood van hun moeder haar laatste wens in vervulling willen laten gaan door haar naar haar geboorteplaats te brengen. As I Lay Dying is het regiedebuut van oscar-genomineerde James Franco.

Regie: James Franco
Cast: James Franco, Jesse Heiman, Danny McBride, Logan Marshall-Green, Beth Grant
Speelduur: 110 minuten

Haven seizoen 3
5 februari 2014

Haven is een bovennatuurlijke serie gebaseerd op de novelle ‘‘The Colorado Kid’’ van schrijver Stephen King, waarin de aandacht wordt gericht op Haven, een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven volgeheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Cast: Emily Rose, Lucas Bryant, Eric Balfour
Speelduur: 572 minuten