Releases Dutch Filmworks Maart

Geschreven door:

box-sherlocks3blu

Dutch Filmworks heeft hun release lijst doorgestuurd voor volgende maand en daarin vinden we 1 zeer interessante titel tussen, namelijk het derde seizoen van de Britse detectiveserie Sherlock.

07-03: BBC Earth: Planet Earth Microworlds, natuurdocumentaire. Deze fascinerende serie duikt diep in de harten van verschillende microwerelden op de meest intrigerende plekken: van de Galapagoseilanden tot de graslanden van de Serengeti, van Spitsbergen in de Noordelijke IJszee tot het regenwoud van de Amazone en de stilte en eenzaamheid van het zogenaamde ‘red centre’ van Australië. Een magistrale reis langs de meest bijzondere plekken op deze aarde.

07-03: Crossing Lines Seizoen 1, misdaadserie van de maker van Criminal Minds, waarin een speciale eenheid van de politie misdadigers opspoort die zich over de Europese landsgrenzen begeven. Carl Hickman, een voormalig rechercheur uit New York, kan vanwege een oude schotwond geen wapen meer hanteren en is in Amsterdam aan lagerwal geraakt. Hij wordt door oud-collega Louis Daniel uit Parijs bij een internationale eenheid van de politie gehaald. Daniel heeft dit eliteteam samengesteld uit de beste politiemensen van Europa, om gezamenlijk misdadigers op te sporen die zich over de landsgrenzen begeven. Met o.a. William Fichtner, Donald Sutherland, Marc Lavoine, Gabriella Pession.

19-03: Mannenharten, heerlijke romantische komedie over zes mannen en hun zoektocht naar liefde en geluk. Hartverwarmend en o zo herkenbaar. Met o.a. Barry Atsma, Daan Schuurmans, Jeroen
Spitzenberger, Teun Kuilboer, Jon van Eerd, Fabian Jansen, Georgina Verbaan, Katja Herbers, Hadewych Minis, Kim Feenstra en Sanne Vogel.

28-03: Badges of Fury, Spectaculaire actiefilm met Jet Li waar de vonken vanaf spatten! Een uitgebluste inspecteur en een blunderende jonge rechercheur maken samen jacht op een seriemoordenaar. Hun zoektocht leidt tot een dodelijk kat-en-muisspel waarbij de seriemoordenaar slechts één van de gevaren vormt… Ook met o.a. Zhang Wen, Michelle Chen, Collin Chou.

28-03: Sherlock Seizoen 3, spannende, fascinerende en humoristische detectiveserie waarin Sherlock Holmes en Dr. Watson ingewikkelde zaken oplossen in het Londen van vandaag. Na de bloedstollende climax van seizoen 2 ook in dit seizoen weer volop speurwerk én de bruiloft van Watson! Met o.a. Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs en Rupert Graves.