Releases Dutch Filmworks April

Geschreven door:

box-homefrontblu

Dutch Filmworks heeft hun release lijst doorgestuurd voor volgende maand en deze keer krijgen de krijsende tienergrietjes hun zin met Justin Bieber, terwijl de oudere dames onder ons hun jeugd nog eens kunnen herbeleven met “Marina“. Actiefans krijgen gelukkig toch ook nog een portie Jason Statham om af te kicken…

11-04: Justin Bieber’s Believe,
Muziekdocumentaire over het wereldberoemde popicoon met openhartige interviews, spectaculaire concertbeelden en een uniek kijkje achter de schermen. Bieber zoals we hem nog niet eerder zagen! Met o.a. Justin Bieber, Usher, Will.i.am, Nicki Minaj en Ludacris.

11-04: Nederland van Boven Seizoen 2,
Documentaireserie die Nederland laat zien vanuit een spectaculair perspectief. Datavisualisaties, indrukwekkende luchtbeelden en portretten van mensen op de grond tonen wie we zijn en hoe de tijd ons land verandert en veranderd heeft. Waar de eerste serie van Nederland van Boven een ode was aan het maakbare Nederland, is deze tweede serie vooral een ode aan onze veerkracht. Presentatie: Roel Bentz van den Berg

11-04: Quirke,
Spannende nieuwe BBC-misdaadserie naar de bestsellers van Benjamin Black, gesitueerd in het sfeervolle Dublin van de jaren vijftig. Lijkschouwer Quirke is een bijzondere man die zich meer op zijn gemak voelt bij de koude levenloze lichamen op zijn onderzoekstafel dan bij zijn collega’s. Wanneer op een dag een lijk wordt gestolen uit zijn mortuarium gaat Quirke op onderzoek uit en wordt geconfronteerd met zijn eigen duistere geheimen. Met o.a.Gabriel Byrne, Michael Gambon, Geraldine Somerville, Colin Morgan.

11-04: Die Chroniken des Adolf Hitler,
Oorlogsdocumentaire over de opkomst en ondergang van Adolf Hitler. De complete chronologie van de Tweede Wereldoorlog, gezien vanuit het perspectief van een van de grootste misdadigers uit de geschiedenis. Verteld met behulp van unieke en authentieke beelden.

18-04: Homefront,
Spannende actie/thriller waarin voormalig narcotica-agent Phil Broker met zijn dochter een rustig leven in een plattelandsstadje probeert op te bouwen. Maar een schoolruzie van zijn dochter ontaard echter al snel in een gewelddadige krachtmeting met de plaatselijke drugsbaron. Met o.a. Jason Statham, James Franco, Winona Ryder en Kate Bosworth.

25-04: Marina (Vlaamse release),
Romantisch drama waarin het gezin van de 10-jarige Rocco naar België emigreert in de hoop op een beter leven. Rocco groeit op in een vreemde omgeving met een rare
taal en een andere cultuur. Als rebellerende jongeman zoekt hij – tegen de wil en overtuiging van zijn vader – een uitweg in de muziek én in de liefde. Geïnspireerd op de herinneringen van Rocco Granata . Met o.a. Matteo Simoni, Evelien Bosmans, Luigi Lo Cascio, Donatella Finocchiaro, Chris Van den Durpel enWarre Borgmans.