Nieuw op Netflix 28/01

Volgende week zijn we februari en zoals gewoonlijk kunnen we dan weer een ton aan nieuwigheden verwachten op Netflix, maar dat heeft natuurlijk zijn repercussie op deze week. Voornamelijk op gebied van films deze keer want er is slechts één titel bijgekomen die het vermelden waard is: Risen uit 2016 met in de hoofdrol Joseph Fiennes die als Romeins soldaat op zoek mag gaan naar het verdwenen lichaam van… Jezus Christus die blijkbaar opgestaan is uit de dood. Ja, wij vinden het verhaal ook een beetje saai maar met net geen 20.000 stemmen op imdb haalt de film toch nog een 6.3/10 score. We hebben al erger geweten dus misschien is de film zo slecht nog niet.

De belangrijkste nieuwkomer op gebied van series is zonder twijfel de eerste aflevering van Black Lightning, de nieuwste superheld uit de DC stal die op het kleine scherm verschijnt. Elke week krijgen we een nieuwe aflevering voorgeschoteld dus weet alvast dat je nog 12 weken mag wachten voordat het seizoen compleet is. Met een dikke 3.300 stemmen haalt de serie een 6.9/10 wat misschien niet op het niveau is van Marvel toppers zoals Daredevil of Jessica Jones, maar toch net wat hoger scoort dan Iron Fist. En dat na 1 aflevering… er is dus potentieel aanwezig!

Verder kregen de fans van Sleepy Hollow en Lucifer nieuwe seizoenen waardoor deze series nu op respectievelijk 4 en 2 komen. Leuk!