Nieuw op Netflix 25/02

We naderen het einde van de maand alweer dus naar “goede” gewoonte wil dat zeggen dat Netflix het wat rustiger aan doet om ons de komende week weer te kunnen overspoelen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen interessante titels toegevoegd worden.

Op gebied van films was de oogst weer magertjes maar deze week toch twee titels die eruit steken, te beginnen met Teenage Mutant Ninja Turtles 2 (6.0/10 op imdb) die waarschijnlijk vooral de jongeren zal kunnen aanspreken, en de nieuwe Netflix Original Mute, een sci-fi thriller met onder andere Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux, waarin een stomme kelner het opneemt tegen gangsters om erachter te komen wat er met zijn partner gebeurd is. Verwacht er echter niet teveel van want op imdb scoort deze slechts 5.4/10 met een goede 4.000 stemmen dus het lijkt weer een typische Netflix-film te zijn, wat goedkope rommel dus.

Op gebied van series kregen we wat echte nieuwe titels op tafel inclusief het eerste seizoen van Frequency waarin een agente via een radio met haar overleden vader kan communiceren en beide op die manier proberen zaken op te lossen. Met 7.6/10 is dit de hoogst scorende nieuwe serie deze week, gevolgd door The Frankenstein Chronicles (7.4/10) waarin Sean Bean als politie-inspecteur zaken onderzoekt die gepleegd lijken te zijn door een wetenschapper die de doden weer tot leven wil brengen (duh!).

Daarnaast is er ook weer een nieuwe Netflix Original in de vorm van Seven Seconds waarin we raciale spanningen volgen in Jersey nadat een donkere jongen verwond wordt door een blanke agent. Met iets meer dan 500 stemmen krijgt het eerste seizoen 6.7/10 op imdb en echt populair lijkt deze dus niet te zijn terwijl de commentaren van kijkers ook spreken van nogal wat saaie momenten.

Verder kregen we ook nog het tweede seizoen voorgeschoteld van Marseille en voor de rest is het uitkijken naar volgende week wanneer de maand maart begint!