Nieuw op Netflix 20/01

We zijn de helft van de maand alweer gepasseerd en naar goede gewoonte hebben ze bij Netflix daar gebruik van gemaakt om het aanbod weer wat te verversen, maar de oogst is echter toch wel wat mager uitgevallen deze keer.

Als je houdt van komedies zal je echter niet bedrogen uitkomen. Zo zijn The Nutty Professor (5.6/10 met bijna 100.000 stemmen) uit 1996 met Eddie Murphy en Edtv (6.1/10 met een goede 38.000 stemmen) van Ron Howard met Matthew McConaughey toegevoegd, terwijl ook de uit 2017 stammende komedie Going in Style (6.6/10 met meer dan 62.000 stemmen op imdb) met Michael Caine, Alan Arkin, Morgan Freeman en Matt Dillon erbij is gekomen.

Ook eigen materiaal kreeg weer wat aandacht deze week met Close (5.6/10 met net geen 1.500 stemmen), een Engelse actiethriller over een bodyguard die een verwende erfgename moet beschermen, en IO: Last on Earth (4.7/10 met iets meer dan 4.000 voters) waarin een jonge wetenschapster de keuze moet maken of ze alleen op onze planeet achterblijft en verder onderzoekt hoe ze de Aarde kan redden, of mee gaat met een man die de laatste shuttle neemt naar de ruimte. De scores zijn niet om over naar huis te schrijven en echt bekende namen komen ook niet voorbij, maar wie weet, misschien dat je het wel interessant vindt.

Op gebied van series is het tweede seizoen begonnen van Star Trek: Discovery wat wil zeggen dat we nu elke week een nieuwe aflevering voorgeschoteld krijgen, maar als je daar niet op kan wachten kan je alvast het gehele tweede seizoen bekijken van Marvel’s The Punisher. Wij weten al wat doen! Bingen!