Nieuw op Netflix 19/11

De derde week van november heeft geen overdaad aan nieuwe titels gebracht, maar wel enkele interessante titels die erbovenuit springen.

Qua nieuwe films was de oogst redelijk mager, maar fans van actie en sci-fi zullen zonder twijfel hun hartje kunnen ophalen aan Insurgent (6.3/10 op imdb) met Kate Winslet, het tweede deel uit de Divergent serie van films waarvan we hopelijk binnenkort ook het derde deel, Allegiant zullen mogen bekijken. Voor wie geen idee heeft wat te verwachten bij Divergent; tweens in de toekomst a la Hunger Games en Maze Runner.

Op gebied van series zullen fans van Gillian Anderson blij zijn te zien dat het derde seizoen van The Fall (8.2/10) beschikbaar is gemaakt, maar de grootste nieuwe titel is zonder twijfel het eerste seizoen van The Punisher. Dit Marvel-personage, vertolkt door Jon Bernthal uit The Walking Dead, dat eerder reeds zijn opwachting maakte in Daredevil heeft zijn eigen spin-off gekregen en een dikke 8.000 stemmen haalt dit eerste seizoen reeds een fantastische 9.3/10 op imdb. Zeker een aanrader dus!