Nieuw op Netflix 18/03

We hebben een rustige week achter de rug op Netflix met vooral veel content eigen aan de streaming dienst alsook wederom wat “internationale” titels.

Op gebied van films die niet van Netflix zelf zijn was er maar 1 titel die het vernoemen waard is en dat is de rom-com Down with Love uit 2003 met in de hoofdrollen Ewan McGregor en Renée Zellweger. Inderdaad, mevrouw Bridget Jones en dat zegt genoeg, net zoals de score van 6.3/10 op imdb.com. Verder kregen we een Netflix remake van Benji (6.6/10) en de sci-fi thriller Annihiliation van Alex Garland (28 Days Later) met in de hoofdrollen Natalie Portman en Jennifer Jason Leigh. Deze Netflix Original haalt een 7.3/10 met net geen 57.000 stemmen en we moeten persoonlijk zeggen dat hij niet slecht is alhoewel het tempo écht wel laag is en de film bij momenten je geduld serieus test. Het hoeft voor ons niet altijd supersnel en flashy te gaan met veel actie, maar een béétje meer had wel gemogen bij deze.

Op gebied van series springt vooral het achtste seizoen van The Vampire Diaries eruit, terwijl ook de één-reeks Tabula Rasa de overstap heeft gemaakt naar Netflix met het volledige eerste seizoen dat nu beschikbaar is.