Nieuw op Netflix 18/02

Nog een tweetal weekjes en we zijn weer een maandje verder maar tot dan hoop je toch wel wat interessante titels voorbij te zien komen op Netflix en daar scheelde het nu net aan deze week. Op een bende Indisch/Aziatische films na was het kommer en kwel op de dienst. Niet dat we nog niet genoeg hebben om te bekijken van de voorbije anderhalve maand, maar toch…

Op gebied van films slechts 1 titel die eruit sprong, namelijk Truth (6.8/10 op imdb) uit 2015 van James Vanderbilt met in de hoofdrollen Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid en Topher Grace, over het Amerikaanse nieuwsschandaal uit 2004 dat de carrières van CBS anker Dan Rather en producer Mary Mapes kostte.

Op gebied van TV-series was het al niet veel beter met enkel de komische Netflix Original serie Everything Sucks! waarin we leden van een toneelclub alsook een videoclub volgen tijdens hun tienerleven tijdens de jaren ’90. Met net iets meer dan 1000 stemmen haalt deze een 7.6/10 op imdb.com dus niet echt slecht qua score maar ook niet echt representatief qua aantal stemmen. Achja, laten we hopen dat volgende week wat meer interessante titels met zich meebrengt.