Nieuw op Netflix 15/04

WE zijn halverwege de maand en alhoewel er redelijk wat nieuwe titels zijn vrijgegeven op Netflix is het merendeel daarvan vooral gericht op de jongsten onder ons met Barbie, Monster High, en animatieseries van Ultimate Spider-Man en The Avengers.

Voor de volwassenen was de oogst heel wat minder met vooral Monty Python dat er qua films uitstak aangezien zowel Life of Brian (8.1/10) als Monty Python & The Holy Grail (8.3/10) zijn toegevoegd. Lachen geblazen dus, tenzij je liever wat meer richting horror gaat en je je laat verleiden door The Darkest Dawn of Hungerford maar dan moet je je verwachtingen waarschijnlijk niet al te hoog zetten want deze titels scoren respectievelijk 4.1/10 en 4.0/10. Niet al te best dus!

Ook bij de series kwam Monty Python voorbij want het eerste seizoen van Monty Python’s Flying Circus (8.9/10) werd vrijgegeven, maar de belangrijkste titel die deze week verschenen is, is zonder twijfel het eerste seizoen van de nieuwe Netflix Original Lost in Space. Met net geen 7.000 stemmen haalt deze serie met onder andere Molly Parker (House of Cards) een 7.2/10. Het verhaal is min of meer bekend, de Robinsons crashen op een buitenaardse planeet, komen daar een robot tegen en moeten zien te overleven. Netflix is het natuurlijk aan zichzelf verplicht om een “twist” te geven aan het verhaal en dat lijkt dan ook het geval. Zelf hebben we nog niet de hele serie gezien, maar de eerste aflevering vonden we niet slecht alhoewel er nogal té overduidelijk gebruik gemaakt werd van green screens en CGI die niet echt realistisch over kwamen.

Al bij al een rustige week voor de volwassenen dus en laten we hopen dat komende week weer wat meer leuks in petto heeft!