Nieuw op Netflix 14/1

De tweede week van januari was veel rustiger dan de voorbij 14 dagen en gezien het aantal titels dat we sinds het jaareinde voorgeschoteld gekregen hebben is dat geen echte verrassing. Veel nieuwe documentaires deze week, maar op gebied van film & series was de opbrengt een heel stuk magerder.

Qua films springt er slechts 1 titel uit, de nieuwste Netflix Original genaamd The Polka King, een biografische komedie met in de hoofdrol Jack Black over de Poolse Polka-meester Jan Lewan die in Pennsylvanië een uitgebreide ponzifraude opzet en daarmee zijn fans serieus in de zak zet. Met nog geen 800 stemmen haalt deze titel een 5.8/10 op imdb wat niet echt al teveel goeds voorspelt, maar je weet maar nooit.

Disjointed heeft bij de series dan weer een tweede seizoen gekregen, en ook het derde seizoen van How to get Away with Murder – dat we in principe op 1 januari voorgeschoteld hadden moeten krijgen – is nu ook vrijgegeven. Om de week verder nog met een positieve noot af te sluiten: Netflix heeft de ontbrekende afleveringen van Ash vs. Evil Dead eindelijk online gezet dus nu kan je van de volledige eerste twee seizoenen absurde slasher/horror genieten.