Nieuw op Netflix 12/11

Het is de 2e week van de maand en naar aloude (goede?) gewoonte wil dat ook zeggen dat het aanbod van nieuwe titels maar magertjes is geweest. Immers, bij de start van een maand krijgen we een “overspoeling” van nieuw materiaal en dan kan het toch niet dat de week erna eenzelfde waterval gepresenteerd wordt. Of wel? We zouden niet weten wat eerst te kijken!

Dat wil echter niet zeggen dat we geen interessante nieuwe titels verwachten, maar dat was deze keer bij Netflix niet het geval. Qua films is de enige die er bovenuit springt de Braziliaanse Netflix Original western “O Matador” (ook gekend als “The Killer”) die niet zo populair lijkt te zijn aangezien op imdb er nog maar een 150 mensen de moeite hebben genomen om een stem uit te brengen en dat dit resulteert in een score van 6.4/10. Neen, niet echt overweldigend… Verder nog films die het vermelden waard zijn? Allez, omdat jullie het zo lief vragen: Bon Cop, Bad Cop 2 uit 2017, het vervolg op de actiekomedie uit 2006, die met 6.8/10 (een 1500 stemmen) net iets minder scoort dan de originele film.

Is er dan op gebied van series wél iets vrijgegeven dat de moeite waard is? Eigenlijk niet, tenzij je het eerste seizoen van Lady Dynamite leuk vond want het 2e seizoen is deze week immers vrijgegeven. Voor de rest waren er enkel maar wat nieuwe seizoenen van kinderseries bijgekomen. Het goede nieuws van deze week is dat we volgende week het eerste seizoen van The Punisher voorgeschoteld gaan krijgen, hebben we tenminste iets om naar uit te kijken!