Nieuw op Netflix 12/08

Het is de tweede week van augustus en deze heeft weer redelijk wat nieuwe titels met zich meegebracht.

De belangrijkste film deze week vanuit Netflix-perspectief is naar alle waarschijnlijkheid de Netflix Original The Package, een nogal simplistische komedie die vooral draait op platvloerse grappen die niet echt slecht genoemd kunnen worden, maar ook niet echt uitblinken in originaliteit. Gecombineerd met onbekend “talent” moeten we spijtig genoeg melden dat deze geen hoogvlieger is, en de imdb score van 5.4/10 met bijna 800 stemmen lijkt ons daarin te steunen.

Daarnaast ook nog wat bekende titels die voorbij gekomen zijn zoals Inferno uit 2016 (6.2/10), gebaseerd op het boek van Dan Brown (Da Vinci Code) en geregisseerd door Ron Howard, met Tom Hanks en Felicity Jones, en We Were Soldiers (7.2/10) uit 2002 met Mel Gibson, Madeleine Stowe en Greg Kinnear. Verder kunnen de horrorfans nog maar eens hun hartje oplichten aan Urban Legend uit 1998 die 5.5/10 scoort op imdb ondanks de aanwezigheid van Jared Leto, en Zoe Saldana schittert dan weer in het fantasy-epos I Kill Giants (uit 2017, 6.2/10 op imdb)

Op gebied van series werd het eerste seizoen gelanceerd van Insatiable over een tiener die gepest werd en wraak wil nemen. Met bijna 1.700 stemmen op dit moment scoort deze nieuwkomer een 6.7/10 op imdb. Verder kregen we ook nog het derde seizoen van Chesapeake Shores voorgeschoteld, maar belangrijkste nieuwkomer is naar alle waarschijnlijkheid wel het vierde seizoen van Better Call Saul, ook al moeten we daarvoor wel enkele weken wachten totdat het gehele seizoen beschikbaar is want hier krijgen we elke week een nieuwe aflevering voorgeschoteld. Keuze maken dus tussen wekelijks kijken of wachten tot alle afleveringen beschikbaar zijn…