Nieuw op Netflix 10/03

Waar we vorige week nog rapporteerden dat het begin van de maand maart een hoop nieuwe films met zich meebracht op Netflix, kunnen we deze week zeggen dat de oogst op dat vlak zéér mager was. Enkele Benelux producties en de terugkeer van Minions te na gelaten waren er geen titels die het vernoemen waardig zijn.

Gelukkig dat qua series deze week het (een klein beetje) beter deed. Zo werd het nieuwste project van Ricky Gervais, After Life (8.6/10 met een goede 3.000 stemmen), ter beschikking gesteld waarin we Gervais kunnen volgen als een nogal cynische man die het plots alleen moet stellen nadat zijn vrouw overleden is. Een echte aanrader als we imdb mogen geloven.

Verder werd ook het tweede seizoen van Secret City vrijgegeven en kunnen de tweens onder ons beginnen genieten van het eerste seizoen van The Order (6.7/10 met nog geen 2.000 stemmen) waarin een student na de dood van moederlief bij een geheim genootschap gaat om terecht te komen in een strijd tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Klinkt nogal hoogdravend en hol? Lijkt ons ook maar dat zal fans van o.a. Vampire Diaries en dergelijke niet weerhouden. En anders kunnen ze kijken naar het eerste seizoen van Immortals (7.4/10 met… 41 stemmen op imdb) een Turkse serie over een meisje dat vampier geworden is en wraak wil nemen op de hoofdvampier die op zoek is naar een artefact dat hem het “eeuwige leven” kan schenken.

Zoals je kan zien was het wederom een rustige week op Netflix met slechts 1 titel die er wat bovenuit kan springen. We hopen op beterschap de komende weken van maart.