Nieuw op Netflix 08/04

De eerste week van de maand is voorbij en deze keer hadden de mensen van Netflix weer wat interessante films voor ons in petto.

Zo is er voor de lachebekjes onder ons Paul (7.0/10), een sci-fi comedy uit 2011 waarin twee comic book nerds een buitenaards wezen ontmoeten in de nabijheid van Area 51. Met in de hoofdrollen Simon Pegg, Nick Frost en Seth Rogen is dit echt wel een aanrader als je het ons vraagt! Ook sci-fi maar wat nieuwer is dan weer Star Trek: Beyond (7.1/10), geschreven door en met diezelfde Simon Pegg alsook Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban en nog wel meer bekend volk.

Nog een interessante titel is Legend (7.0/10 op imdb.com) uit 2015 over de criminele broers Ronald en Reginald Kray met onder andere Paul Anderson, Tom Hardy, Emily Browning en Christopher Eccleston, en om af te sluiten vermelden we ook nog even de “klassieker” uit 1995, The Net (5.9/10) met Sandra Bullock.

Op gebied van series was de oogst wederom niet spectaculair met vooral het tweede seizoen van het Spaanse La Casa de Papel en het derde van Z-Nation die eruit springen, maar tot onze grote verbazing was daar ook het tweede seizoen van 12 Monkeys dat nergens aangekondigd was en zonder speciale vermelding plots beschikbaar stond. Leuke verrassing!