Nieuw op Netflix 03/09

We zijn weer een nieuwe maand begonnen en naar goede gewoonte wil dat zeggen dat de mensen bij Netflix weer heel wat leuks afgeleverd hebben. Spijtig genoeg moeten we wel melden dat dit deze maand niet echt opgaat op gebied van films, tenzij je houdt van zogenaamde klassiekers want de bekendste titels die bijgevoegd zijn, zijn West Side Story uit 1961 en Midnight Cowboy uit 1969. Verder beperken de bekendste titels zich tot het opnieuw beschikbaar stellen van de hele serie films van Twilight, niet meteen wat wijzelf echt topmateriaal zouden noemen maar we kunnen ons inbeelden dat de “tweens” onder ons daar anders over denken.

Op gebied van series kunnen we dan weer heel wat minder klagen. Zo is het derde seizoen van de topper Narcos beschikbaar gemaakt en ook fans van het heel wat luchtigere Good Witch kunnen hun hartje weer op met het tweede seizoen van deze serie.

Verder ook weer wat totaal nieuwe titels qua TV series, beginnend met het eerste seizoen van Queen of the South (7.7/10 op imdb) waarin we een vrouw volgen die wegvlucht uit Mexico nadat haar vriendje daar vermoord werd, om in Dallas uit te groeien tot de belangrijkste drugssmokkelaarster in het land. Wynonna Earp (7.5/10) herenigt dan weer een afstammelinge van de gekende Wyatt Earp met een blijkbaar onsterfelijke Doc Holliday om demonen uit het Wilde Westen te bestrijden, terwijl in het eerste seizoen van Lucifer (8.3/10) we te zien krijgen hoe de duivel het zat wordt in de hel en dan maar besluit om een nachtclub te openen in Los Angeles om de mensheid wat beter te leren begrijpen.