Murder Mystery

Op een lange reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen

Onze Opinie:
Stel je het spel Cluedo voor met Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrollen en je hebt zowat de hele “clue” van de film, inclusief de “grand finale” waarbij de moordenaar onthuld wordt. Doe daar wat halfgare grappen en een achtervolgingsscene bij et voilà, Murder Mystery in zijn geheel! Het acteerwerk is niet noemenswaardig goed (of slecht) en Adam Sandler toont nog maar eens dat zijn ster serieus gezakt is, maar al bij al is het een Netflix Original die de gemiddelde Jan met de Pet misschien wel kan bekoren op een zaterdagmiddag als hij (of zij) toch niets anders te doen heeft. Hersenloos vertier zonder toegevoegde zouten zodat het zeker niemand voor het hoofd kan stoten, maar ook niet echt veel smaak heeft dus.

Murder Mystery (2019) Action, Comedy, Mystery | 1h 37min | 14 June 2019 (USA) 6.3
Director: Kyle NewacheckWriters: James VanderbiltStars: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke EvansSummary: A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Photos


See all photos >>