Happy! – Seizoen 2

Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman

176 Pageviews

Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman

Onze opinie:
In het eerste seizoen zagen we hoe Nick Sax herenigd werd met zijn dochter maar dit twee seizoen maakt ons al snel duidelijk dat het geen “happy” einde was waarna alles op zijn plaats viel en ze “nog lang en gelukkig” leefden. Neen, Nick zit nu opgezadeld met een dochter waar hij aandacht aan moet geven terwijl hij al meer dan genoeg problemen aan zijn hoofd heeft en dus eigenlijk veel te weinig tijd ter beschikking heeft om zijn vaderlijke rol ten goede te vervullen, met alle gevolgen vandien.

De compleet over de top actie en humor zijn wederom aanwezig en ook de rode draad die door dit seizoen gaat is leuk genoeg om je aan het scherm gekluisterd te houden. Het einde laat zelfs een opening voor een derde seizoen dat zeer zeker interessant genoeg kan worden, maar spijtig genoeg is de serie blijkbaar niet genoeg aangeslagen bij het grote publiek want Syfy Channel heeft besloten om ermee op te houden. Spijtig, want wij konden zeker nog wel wat meer “Happy!” smaken!

Happy!  Action, Comedy, Crime | 1h | TV Series (2017–2019) 8.3
Writers: Grant Morrison, Brian TaylorStars: Christopher Meloni, Ritchie Coster, Lili MirojnickSummary: Nick Sax awakes on a hospital gurney. He's a hit man who used to be a cop; it's all part of the job. What's troubling Sax isn't his serious injury, but the seriously perky flying blue horse that claims it is the imaginary friend of someone who is in serious trouble. The horse's name? Happy, of course. Adapted from a Grant Morrison story.

Photos


See all photos >>