George of the Jungle 2

Zes jaar na de release van de originele George of the Jungle met Brendan Fraser heeft Disney deze sequel op het publiek losgelaten met in plaats van Fraser de nobele onbekende Christopher Showerman in de hoofdrol en een zo mogelijk nog slechtere verhaallijn.

Beatrice, Ursula’s schoonmoeder, houdt er niet van dat haar dochter rondhangt bij George en dezelfde gedachten dwalen ook in het hoofd van haar zoon Lyle. Het feit dat George – die ondertussen vader is geworden – naar Las Vegas moet waar Beatrice een casino heeft is daardoor geen goed idee. Beatrice en Lyle zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat George over komt als een totale idioot. Ondertussen geraakt Tookie de aap compleet onder de indruk van de atmosfeer in Vegas.

Soms heb je totaal geen idee waarom een film niet in de bioscoop verschenen is en direct verbannen werd naar het videocircuit. Dat probleem heb je echter niet met George of the Jungle 2, een sequel die zo mogelijk nog erger is dan de originele film en dat op zowat alle aspecten. Kinderen zullen deze mogelijk wel leuk vinden dus we zouden zeggen dat dit een mogelijke suggestie is voor ouders die hun kroost een tijdje stil willen houden.