Game of Thrones seizoen 3 vanaf 19 februari

Geschreven door:

box-gameofthroness3blu

Warner heeft laten weten dat we het derde seizoen van de schitterende serie Game of Thrones vanaf 19 februari in de winkel mogen verwachten.

Voor diegenen die de eerste seizoenen nog niet in hun bezit hebben komt er dan eveneens een box van seizoen 1 tot en met 3. Wat natuurlijk de vraag doet oprijzen wat je bent met een mooie box zodra het vierde seizoen verschijnt :)

Met de release van het langverwachte derde seizoen van Game of Thrones zal vanaf 19 februari al uw kostbare vrije tijd opnieuw ingenomen worden door wapengekletter op de vlakten van Westeros, intriges en gefluister in de gangen van King’s Landing en de plannen van een op zoete wraak zinnende Drakenkoningin. Nu het Noorden zich meer en meer roert en er ook over de Muur heel wat beweegt, belooft dit bewogen derde seizoen spannender dan ooit te worden!

Het tweede seizoen was de bestverkochte televisieserie van 2013 in de Benelux en de karrenvracht aan prijzen, waaronder een Golden Globe en talloze Emmy Awards, illustreert de kracht van deze meeslepende reeks.

De verzamelbox met alle drie seizoenen van Game of Thrones is bovendien binnenkort verkrijgbaar, een absolute must voor al wie de Baratheons, Starks, Lannisters en Targaryens intussen als familie beschouwt! Tot slot verschijnt er ook een exclusieve Blu-ray versie, die een comic book in pocketformaat bevat!

SYNOPSIS
In het derde seizoen van HBO®’s succesvolle dramareeks Game of Thrones weten de Lannisters zich met moeite aan de macht vast te klampen na de brutale zee-invasie van Stannis Baratheon. Ondertussen staan er in het Noorden dingen te gebeuren die het machtsevenwicht dreigen te veranderen.

Robb Stark, Koning van het Noorden, krijgt met zware pech af te rekenen wanneer hij zijn overwinningen op de Lannisters probeert uit te bouwen. Over de Muur zetten Mance Rayder en zijn gigantisch leger van Wildlingen hun onstuitbare mars naar het zuiden voort. Aan de andere kant van de Narrow Sea probeert Daenerys Targaryen – na de hereniging met haar drie snel opgroeiende draken – een leger op de been te brengen. Daarmee wil ze uit Essos afvaren om uiteindelijk de IJzeren Troon te kunnen opeisen.

In seizoen 3 van deze unieke reeks, gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin, blijven de families om de macht over Westeros vechten terwijl banden onder druk komen te staan, trouw op de proef wordt gesteld, en sommige personages een wreed lot te wachten staat..

BONUSMATERIALEN
• A Gathering Storm (DVD, BD)
• The Politics of Marriage (DVD, BD)
• Inside the Wildlings (DVD, BD)
• Deleted Scenes (DVD, BD)
• New Characters (DVD, BD)
• Audio Commentaries (DVD, BD)
• Histories & Lore (BD)
• Episode Guide (BD)
• Roots of Westeros (BD)
• “The Rains of Castamere” Unveiled (BD)