Emmett’s Mark

Net nadat detective Emmett Young van zijn dokter te horen krijgt dat hij een terminale ziekte heeft ontmoet hij een man in een bar die ervan overtuigd is dat hij Emmett kan helpen. In plaats van zieker en zieker te worden en naar het hospitaal te gaan en daar al creperend dood te gaan stelt de man voor dat Emmett de eer aan zichzelf houdt. Voordat Emmett symptomen begint te voelen van zijn ziekte zal een man langskomen om hem snel en pijnloos doden op een niet op voorhand vastgesteld moment. Aangezien Emmett geen andere uitweg ziet is hij ervan overtuigd dat dit een goed plan is en stemt er dan ook mee in.

De daaropvolgende dagen begint Emmett terug te leven, maakt het goed met zijn ex-vriendin en stort zich volop op zijn job om een seriemoordenaar te vangen die de stad onveilig maakt. Echter, wanneer zijn dokter hem plots belt om te vertellen dat er een fout gebeurd is en dat hij geen terminale ziekte heeft beseft Emmett dat hij slechts enkele dagen heeft om de man te vinden die hem zal doden…

Emmett’s Mark heeft een redelijk goed concept om mee te beginnen en de acteurs zorgen ervoor dat deze film echt wel boven de middelmaat uitstijgt. Echter hadden de makers toch wel heel wat meer uit het concept kunnen halen dan nu het geval is want de film lijkt wel uit twee verhaallijnen te bestaan die elkaar totaal niet kruisen waardoor je soms het idee hebt naar twee films tegelijkertijd te kijken. Zoals hij nu is, is Emmet’s Mark wel leuk om te bekijken maar er zal veel meer in.