Eerste seizoen Vikings vanaf 23 April

Geschreven door:

box-vikingss1blu

Fox heeft laten weten dat ze het eerste seizoen van Vikings vanaf 23 april in de winkel hebben liggen op Blu-ray en DVD:

Synopsis
VIKINGS gaat over de dapperste en afschrikwekkendste krijgers uit de geschiedenis. Laat je meeslepen door de machtige verhalen vol strijdlustig avontuur in deze perfecte weergave van de wereld van toen. Ragnar Lothbrok, die maar al te graag de Vikingen wil aanvoeren, wil samen met zijn ambitieuze broer Rollo en zijn trouwe vrouw Lagertha, zijn voorbestemde rol als ontdekker en veroveraar vervullen. Maar terwijl Ragnar brutale rooftochten in verre rijken aan de andere kant van de oceaan leidt, beramen gevaarlijke verraders in zijn Noorse vaderland een complot tegen hem. Hij wordt geconfronteerd met schokkend verraad en moet hij proberen een mysterieuze verleidster te weerstaan. Diep vanbinnen en op het slagveld voert hij strijd om zijn vrijheid, familie en leven te beschermen.

Blu-ray
Beleef nu het hele Vikingavontuur uit de 8ste eeuw op Blu-ray in je woonkamer en duik dieper in de wereld van de mannen met de baarden, de meesters van het Noorden en de krijgers van de zee. De Blu-ray bevat naast de negen afleveringen van het eerste seizoen, vele extra’s. Zo heb je naast verwijderde scènes, The Armory of the Vikings, een interactieve feature waarmee de kijkers meer leren over de geschiedenis en erfenis van de Vikingen en hun wapens. Daarnaast kunnen de kijkers middels The Journey of The Vikings op reis met de Vikingen en de plaatsen bekijken die Ragnar tijdens zijn reis doorkruist.

DVD
Ook de DVD van het eerste seizoen van VIKINGS is uitgebreid met een aantal extra’s. Met A Warrior Society, duikt de kijker dieper in de cultuur, regels en wetten van de Vikingen. Forgiving The Viking Army geeft de kijkers een sneak peak achter de schermen en neemt ze mee terug naar de casting en de creatie van het epische avontuur VIKINGS.