DVD/BLU Releases

« Vorige November 2018 Volgende »
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
      1
* The Con is OnThe Con is On

Harriet (Uma Thurman) en Sydney (Stephen Fry) zijn een excentriek Brits stel dat zich bezig houdt met het vervalsen van kunst. In een poging om een enorme gokschuld af te betalen aan de beruchte Engelse gangster Ivanka vluchten ze naar Los Angeles. Daar broeden ze een plan uit voor een juwelenroof. Het plan brengt echter de nodige complicaties met zich mee

2
3
4
5
6
7
* Homeland - Seizoen 7Homeland - Seizoen 7

Terwijl een ietwat paranoïde president Keane opkijkt tegen een aankomend onderzoek en het land uiteen dreigt te vallen, moeten Carrie en Saul er in het boeiende zevende seizoen van HOMELAND er achter komen wie ze nog kunnen vertrouwen. Terwijl de president bedreigd wordt door krachten binnen en buiten de regering, strijdt Carrie ervoor de waarheid aan het licht te brengen en een enorm complot te ontmaskeren.

* Mr. Mercedes - Seizoen 1Mr. Mercedes - Seizoen 1

Een gestoorde moordenaar tart een gepensioneerde poliltie-rechercheur met een reeks lugubere brieven en emails, waardoor de ex-agent gedwongen wordt een eigen, en mogelijk onwettelijke, zoektocht te beginnen om de moordenaar te pakken voor hij weer kan toeslaan.

8
9
* Incredibles 2Incredibles 2

In het vervolg op de eerste Incredibles film keert onze superheldenfamilie terug in een nieuw avontuur! Deze keer staat Helen, de moeder van het gezin, in de spotlights terwijl Bob thuisblijft om voor de kinderen te zorgen als een echte huisvader betaamd. Het is jammer genoeg een grote uitdaging om Violet en Dash in het gareel te houden en te wennen aan een dagelijks en gewoontjes leven. De hele familie heeft het er moeilijk mee en ondertussen blijven baby Jack-Jacks superkrachten groeien. Als er een nieuwe schurk opduikt moeten de Incredibles samen met Frozone een manier vinden om hem tegen te houden.

10
11
12
13
14
* The Purge 4:The First PurgeThe Purge 4:The First Purge

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden.

* SkyscraperSkyscraper

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

15
16
17
18
19
20
21
* The Strain - Seizoen 4The Strain - Seizoen 4

Aan het begin van het vierde seizoen zijn we negen maanden verder. De wereld is gehuld in duisternis en de strigoi hebben de wereld overgenomen. De explosie aan het einde van seizoen drie heeft gezorgd voor een wereldwijde nucleaire Apocalyps. Deze nucleaire winter heeft ervoor gezorgd dat de strigoi zich nu ook kunnen vertonen in het daglicht, waardoor de Master zijn plannen eindelijk kan waarmaken.

22
23
* Ant-Man and the WaspAnt-Man and the Wasp

Ant-Man is back. In de 20e film uit het Marvel Cinematic Universe probeert Scott een balans te vinden tussen zijn leven als superheld en een vader zijn voor zijn dochter. Als Dr. Hank Pym hem op een nieuwe missie stuurt, moet hij voor het eerst samenwerken met Hope oftewel The Wasp!

24
25
26
27
28
* Sharp Objects - Seizoen 1Sharp Objects - Seizoen 1

Sharp Objects, geregisseerd door Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious, Get out) is gebaseerd op het boek met dezelfde naam geschreven door de “The New York Times bestselling” schrijfster Gillian Flynn (Gone Girl, Dark Places). Camille (Amy Adams) is nog maar net terug van haar verblijf uit een psychiatrisch ziekenhuis, maar verslaggever Camille Preaker krijgt meteen een zorgwekkende opdracht: ze moet naar haar geboortedorp om verslag te doen van de moord op twee jonge meisjes. Camille kan zich goed inleven in de twee jonge slachtoffers – iets té goed. Om het verhaal te kunnen afmaken moet ze de psychologische puzzel van haar eigen verleden oplossen – en overleven.

* The Flash - Seizoen 4The Flash - Seizoen 4

In het vorige seizoen gebruikte Barry Allen oftewel The Flash (Grant Gustin) zijn buitengewone krachten om terug in de tijd te reizen en zijn moeders leven te redden – waarbij per ongeluk een alternatieve tijdlijn ontstond, genaamd Flashpoint. Hierdoor werd de weg vrijgemaakt voor de geboorte van de God van de Snelheid, Savitar. Samen zijn adoptievader, detective Joe West (Jesse L. Martin), zijn verloofde Iris West (Candice Patton) en zijn vrienden bij S.T.A.R. Labs gaat Barry nu door met het beschermen van de burgers van Central City tegen de gevaarlijke ‘metahumans’. Klik op 'bekijk video' onder de afbeelding om de trailer te bekijken.

* Succession - Seizoen 1Succession - Seizoen 1

De HBO tv-serie Succession gaat over opvolging binnen een disfunctionele Amerikaanse global-media-familie, geregisseerd door Jess Amstrong medeauteur van 'In The Loop' en die een aflevering van 'Black Mirror' heeft geschreven. De familie Roy beheert een wereldwijd media- en entertainmentimperium. Wanneer de patriarch Logan Roy (Brian Cox) besluit af treden als hoofd van het bedrijf, wordt de familie gedwongen om na te denken over de volgende stappen

* Arrow - Seizoen 6Arrow - Seizoen 6

Dit is het zesde seizoen van de DC Comics hitserie Arrow. Arrow... Zijn gevecht. Zijn stad. Zijn nalatenschap. Genomineerd voor 5 Teen Choice Awards in 2013! Gebaseerd op de personage van Green Arrow, superheld van de DC Comics universe

29
30
* Hotel Artemis Hotel Artemis

In de futuritsiche science fiction thriller Hotel Artemis speelt Oscarwinnares Jodie Foster een zuster in een ondergronds ziekenhuis, waar de meest duistere en zware criminelen behandeld worden. Ze komt er tijdens haar werk achter dat één van de patiënten een huurmoordenaar is die er op uit is om een andere patiënt te vermoorden.