DVD/BLU Releases

« Vorige Maart 2018 Volgende »
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
      1
* JigsawJigsaw

Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, doet de politie een klopjacht op een man die al meer dan 10 jaar overleden is. Meteen de start van een nieuw spel. Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven? Of is het een valstrik van een moordenaar die andere ambities koestert?

2
3
4
5
6
7
* GeostormGeostorm

Na een reeks onvoorspelbare natuurrampen die het voortbestaan van onze planeet in gevaar brachten, hebben de wereldleiders een netwerk van satellieten laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. Dean Devlin (schrijver/producent, Independence Day) maakt zijn regiedebuut met de bioscoopfilm Geostorm. Gerard Butler speelt Jake, een wetenschapper die samen met zijn broer Max, gespeeld door Jim Sturgess, de storing in het satellietprogramma moet verhelpen. Abbie Cornish speelt Sarah Wilson van de geheime dienst; Alexandra Maria Lara speelt Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt; Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program; Andy Garcia speelt de Amerikaanse president Andrew Palma; en Harris speelt minister Leonard Dekkom. Verder met rollen van Adepero Oduye (The Big Short, 12 Years a Slave), Amr Waked (Lucy, Syriana), Robert Sheehan (The Mortal Instruments: City of Bones, Season of the Witch) en Eugenio Derbez (Instructions Not Included).

* Murder On The Oriënt ExpressMurder On The Oriënt Express

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

* Thor RagnarokThor Ragnarok

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok. Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan - de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan

8
9
* Logan LuckyLogan Lucky

Regisseur Steven Soderbergh komt na Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen en Magic Mike met de misdaadcomedy Logan Lucky. Zijn nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch 'Southern'-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

* LeatherfaceLeatherface

De film volgt een gewelddadige tiener die op een dag Leatherface zal worden. Samen met drie andere gevangenen ontsnapt hij uit een psychiatrisch ziekenhuis. Hij ontvoert een jonge verpleegster die hij meeneemt op een helse reis. Tijdens deze reis worden ze achtervolgd door een gestoorde agent die uit is op wraak.

10
11
12
13
14
* Empire - Seizoen 3Empire - Seizoen 3

Wanneer de oprichter van het miljarden hiphop bedrijf Empire (Terrence Howard) een levensbedreigende ziekte krijgt, wordt hij gedwongen om te beslissen welke van zijn drie zonen van de familie de business zal erven. Net als voorgaande seizoenen maken ook dit seizoen meerdere beroemdheden hun opwachting in Empire. Onder anderen Mariah Carey en de rappers French Montana en Xzibit laten hun gezicht zien in de serie over het hiphop- en R&B-imperium van Lucious Lyon (Terrence Howard).

* Legends Of Tomorrow - S2Legends Of Tomorrow - S2

De dit is het tweede seizoen van de superheldenserie Legends of Tomorrow. Bekend van het DC Comics universum en als de spin-off van de populaire TV-series Arrow en The Flash (samen met Supergirl te zien in aflevering zeven in een crossover). Na het verslag van de onsterfelijke schurk Vandal Savage en de corrupte meesters van de tijd die met hem verbonden zijn, ontstaat er een nieuwe bedreiging. Dr. Nate Heywood (gespeeld door Nick Zano), een onconventionele en charmante historicus, maakt een schokkende ontdekking - The Legends of Tomorrow zijn verspreid over de tijd. Samen vervolgen de Legendes hun nieuwe missie om de chronologie van de tijd van zijn vroegere en huidige vijanden te beschermen.

* Guilt (2017) - Seizoen 1Guilt (2017) - Seizoen 1

Een Amerikaanse student die in Londen woont, wordt de hoofdverdachte van de gruwelijke moord op haar kamergenote

15
16
17
18
19
20
21
* The SnowmanThe Snowman

Wanneer een lead detective (Michael Fassbender) van een elite politie team een verdwijning onderzoekt, vreest hij dat een seriemoordenaar met de bijnaam The Snowman actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe partner moet de detective tien jaar oude zaken aan de beestachtige nieuwe koppelen. De tijd dringt want bij elke nieuwe sneeuwval zullen er weer nieuwe slachtoffers vallen.

* Justice LeagueJustice League

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Comics Superhelden samen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

* Once Upon A Time - Seizoen 6Once Upon A Time - Seizoen 6

Het vijfde seizoen eindigde super spannend. Regina verloste zichzelf van haar slechte wederhelft, niet wetende dat ze hiermee de Evil Queen losliet op de wereld. Kan jij ook niet wachten op seizoen 6 van Once Upon A Time?

22
23
24
25
26
27
28
* Twin Peaks - Seizoen 3Twin Peaks - Seizoen 3

Special agent Dale Cooper keert terug naar het mysterieuze Twin Peaks, waar een kwarteeuw geleden homecoming queen Laura Palmer dood werd teruggevonden

29
* FlatlinersFlatliners

In FLATLINERS experimenteert een groep geneeskundestudenten (o.a. Nina Dobrev, Ellen Page en Diego Luna) met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben

30
31