D-Tox

Wanneer een seriemoordenaar de vriendin vermoordt van politieofficier Jake Malloy (Stallone) slaat dit bij hem in als een bom. Hij wordt een psychologisch wrak dat begint te drinken, zijn temperament niet meer onder controle heeft, en zijn job niet meer naar behoren uit kan voeren. Wanneer hij probeert om zelfmoord te plegen vertelt zijn vriend en collega Charles Hendricks (Charles Dutton) over een recente opgezetten plaats waar agenten naartoe kunnen gaan om af te geraken van hun verslaving(en). Jake realiseert dat hij weinig andere keuze heeft en besluit dan maar om naar het D-Tox center te gaan waar hij voor een tijdje zal zitten samen met andere agenten die verslaafd zijn.

Niet lang na Jakes aankomst beginnen er allerlei “zelfmoorden” plaats te vinden en Jake beseft al snel dat de seriemoordenaar die zijn vriendin vermoord heeft onder hen is. Terwijl een hevige sneeuwstorm raast en alle communicatie naar de buitenwereld onmogelijk maakt moet Jake zichzelf terug samenrapen en de moordenaar te pakken krijgen voordat deze hem te pakken neemt.

D-Tox is misschien niet het ultieme toppunt van een thriller maar de film is wel onderhoudend. Stallone speelt een agent die geen John Rambo is maar zelf ook fouten heeft en het mag gezegd worden dat dit waarschijnlijk een van de meest onderschatte rollen is die Stallone ooit gespeeld heeft. Niet echt een topper maar zeker wel de moeite waard om te bekijken.