Chambers – Seizoen 1

Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor

192 Pageviews

Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor

Onze opinie:
Nadat Sasha een harttransplantatie heeft ondergaan willen de ouders van de donor haar bijstaan in haar leven als eerbetoon aan hun dochter. Echter, wanneer Sasha visioenen begint te krijgen en haar persoonlijkheid begint te veranderen lijkt het dat de transplantatie niet enkel een nieuw hart bevatte.

Chambers werd met veel poeha aangekondigd, en dan vooral omdat niemand minder dan Uma Thurman een van de hoofdrollen heeft. Heel leuk en al, maar een sterke actrice in een hoofdrol maakt nog geen goede serie en dat wordt met Chambers nog maar eens bewezen. Het verhaal loopt nogal chaotisch en mist coherentie, terwijl de afleveringen weinig opbouwend werken en de makers niet goed leken te weten hoe ze alles in beeld wilden brengen. Het gevolg is afleveringen die je half in slaap doen vallen om dan in de laatste minuten een “cliffhanger” voor te schotelen zodat je maar de volgende aflevering zou willen zien. Dit werkt de eerste paar keren wel, maar als snel heb je dit trucje door en laat je je er niet meer door vangen.

Chambers  Drama, Fantasy, Horror | 1h | TV Series (2019) 6.5
Writers: Leah RachelStars: Sivan Alyra Rose, Marcus LaVoi, Nicholas GalitzineSummary: A woman survives a heart transplant and begins to develop different personality traits.

Photos


See all photos >>