Any Given Sunday

Any Given Sunday vertelt het verhaal van de Miami Sharks en hun problemen gedurende een seizoen in de American Football League.

Al Pacino is de gepassioneerde coach Tony Damato die zijn team draaiend moet houden wanneer de quarterback (Dennis Quaid) een blessure krijgt en nieuweling Willie Beamen (Jamie Foxx) in moet vallen terwijl Cameron Diaz als marketing-gedreven manager zijn leven een hel maakt. Beamen wordt al snel populair bij het publiek en geraakt daardoor in problemen met zowel zijn eigen ego alsook de rest van zijn team. Damata brengt hem terug op zijn voeten en hij wordt de beste quarterback die het team ooit gehad heeft.

Ook al lijkt het een simpel verhaal dat op zowat 90% van alle sportfilms kan slaan, toch heeft Any Given Sunday verscheidene lijnen doorheen de film met de coach die het team samen moet houden, Beamen wiens ego huizenhoog wordt, en Dennis Quaid als quarterback die de limieten van zijn leeftijd zijn carrière ziet blokkeren.

Oliver Stone als regisseur, Al Pacino, Cameron Diaz, Dennis Quaid, James Woods, Jamie Foxx en LL Cool J als cast. Deze film kon gewoon niet mislopen en zelfs als je absoluut geen fan ben van American Football krijg je na het bekijken van deze prent zin om een echt spelletje mee te maken!