Another Life – Seizoen 1

Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.

Onze opinie:
Het is zomertijd en Netflix wil voor diegenen die niet op vakantie vertrekken toch wat nieuwe content aanbieden. Spijtig genoeg is kwaliteit blijkbaar van ondergeschikt belang want deze sci-fi serie met Katie Sackhoff in de hoofdrol mist een duidelijke lijn, een doorlopend tempo, en pikt teveel elementen van gekende films waardoor het allemaal bij elkaar gewoon één grote chaos is. Het constant switchen tussen ruimte en Aarde kraakt het beetje dynamiek dat er is, en zowel de personages als de gebeurtenissen in de ruimte zijn totaal ongeloofwaardig. Het grote voordeel: slechts 10 afleveringen, maar zelfs dat konden we niet volhouden. Na drie en half hebben we het opgegeven.

Another Life  Drama, Sci-Fi | TV Series (2019– ) 4.9
Writers: Aaron MartinStars: Katee Sackhoff, Jake Abel, Samuel AndersonSummary: Astronaut Niko Breckenridge and her young crew face unimaginable danger as they go on a high-risk mission to explore the genesis of an alien artifact.

Photos


See all photos >>