4 december 2021

DoodKonijn

Politiek Incorrect

Aliens vs Predator 2 – Requiem

Aliens vs. Predators: Requiem gaat verder op het pad dat in de eerste film is uitgezet en slaagt erin om zowaar nog saaier te zijn dan het origineel

Nadat de predators de aliens verslagen hebben in Alien vs. Predators 1, keren ze voldaan weer naar huis. Echter, een van de predators is geïnfecteerd door een alien en het duurt niet lang voordat hun gehele schip door aliens overgenomen wordt en uiteindelijk terug op Aarde crasht dichtbij een klein stadje in Amerika. Terwijl de lokale tieners zich vooral bezighouden met rondhangen en verliefd zijn nemen de aliens en een gemuteerde predator/alien stilaan hun stadje over en vermoorden al wat beweegt.

Gelukkig dat een van de predators nog een bericht heeft kunnen sturen naar zijn thuisplaneet voordat het schip crashte want een andere predator heeft dit opgevangen en is nu onderweg naar Aarde om orde op zaken te stellen!

Aliens vs. Predators: Requiem gaat verder op het pad dat in de eerste film is uitgezet en slaagt erin om zowaar nog saaier te zijn dan het origineel. Fox zou er goed aan doen om beide series te begraven totdat ze een manier vinden om ze terug tot leven te wekken in hun originele kwaliteit.

De verhaallijn is simplistisch, de acteerprestaties maar middelmatig op zijn best, en de aktie maakt het geheel ook al niet veel beter. In feite kan je gewoon zeggen dat er absoluut geen enkele reden is om deze film te bekijken want op elk aspect kan hij enkel maar teleurstellen.

De Alien serie was schitterend. De eerste Predator film was onderhoudend, maar het is duidelijk dat de rek er bij beide series uit is en beide zouden stopgezet moeten worden voor het zielig wordt. Maar misschien is het al te laat