2 films bij A-film in februari

Geschreven door:

box-donjonblu

A-Film heeft laten weten dat ze volgende maand 2 nieuwe films in de winkelrekken zullen hebben liggen, namelijk “Don Jon” en “To The Wonder”:

DON JON
>>> DVD, BLU-RAY, VIDEO ON DEMAND
Release : 4 februari 2014 – 4 février 2014

Joseph Gordon-Levitt is DON JON. Een versierder die zijn leven wijdt aan zijn familie, vrienden, sport en porno.
Zijn vrienden noemen hem DON JON omdat hij elk weekend slaagt in zijn missie om een meisje mee naar huis te krijgen. Zijn formule werkt altijd. Maar dan ontmoet DON Barbara (Scarlett Johansson), waar hij tot over zijn oren verliefd op wordt. Maakt dit een ander mens van DON JON of kan hij zijn oude gewoontes toch niet weerstaan? Joseph Gordon-Levitt speelt niet alleen de hoofdrol in deze sexy en grappige film, maar het is ook zijn regiedebuut. Scarlett Johansson is sexier dan ooit tevoren en Tony Danza en Julianne Moore maken een verrassende en onuitwisbare indruk.

Regie: Joseph Gordon-Levitt
Met o.a.: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza
Genre: Komedie
Taal: Engels / Frans
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16
Minuten: 90

TO THE WONDER
>>> DVD, BLU-RAY, VIDEO ON DEMAND

Release : 18 februari 2014 – 18 février 2014

Gouden Palm winnaar Terrence Malick (The Tree of Life) komt met een romantisch drama met in de hoofdrollen Ben Affleck (Argo), Olga Kurylenko (Quantum of Solace), Rachel McAdams (The Notebook, Sherlock Holmes) en Javier Bardem (Biutiful, Skyfall).

Geliefden Neil (Ben Affleck) en Marina (Olga Kurylenko) hebben zich teruggetrokken op een Frans eiland waar ze genieten van elkaar en hun ongelukkige verleden achter zich proberen te laten. Neil denkt met Marina de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, en belooft haar eeuwige trouw. Als twee jaar later de liefde wat verwatert, ontmoet Neil zijn oude vlam Jane (Rachel McAdams). De twee worden hopeloos verliefd en dat brengt Neil in een lastige positie. Marina twijfelt ondertussen aan haar liefde voor Neil en vraagt priester Father Quintana (Javier Bardem) om advies. Father Quintana is zelf in conflict met zijn geloofsovertuiging, hij voelt niet meer de toewijding die hij in de begindagen had. Neil’s tweestrijd met de twee vrouwen en Father Quintana’s strubbelingen met het geloof zorgen ervoor dat beide met verschillende vormen van liefde leven. Hoe verandert, tergt of verrijkt de toewijding aan je geliefde of je geloof je leven?

Regie: Terrence Malick
Met o.a.: Javier Bardem, Rachel McAdams, Ben Affleck
Genre: Romantisch Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans
Kijkwijzer: AL
Minuten: 112